Hvem er vi

 

Jesper Søegaard

Jeg har en drøm om, at flere kommer med ud i naturen og får en større naturforståelse, så de opdager hvilke fantastiske kvaliteter vores alle sammens danske natur har.

Jeg er uddannet som socialpædagog, på VIAs merit pædagog uddannelse, jeg har arbejdet inden for det specialpædagogiske felt siden 2010. Sideløbende har jeg uddannet mig til basisfriluftsvejleder.

Jeg brænder for naturens glæder og udfordringer, og i Viild har jeg mulighed for at kombinere denne glæde med mine pædagogiske erfaringer og basisfriluftsvejleder-uddannelsen.


Ambassadør for Bon-fire 

logo-bf-webpng

Personlig friluftlivs blogger.
Følg mig på:

 

Heidi Madsen

Jeg har arbejdet med mennesker på alle niveauer de seneste 30 år. Jeg er både socialt og sundhedsfagligt uddannet. Jeg har altid sikret at vedligeholde og opdatere min viden, med efteruddannelser og kurser.

Min livsfilosofi er ”at gøre, hvad der lige nu giver mening for den enkelte”. - ”What ever works”. Mennesker er forskellige og passer ikke altid til en skabelon eller teori, jeg ser derfor vigtigheden i at være lyttende og åben, så jeg kan tilpasse tilgangen så den passer til den enkelte. Jeg er en livsnyder og elsker udfordringer både i og uden for naturen.

Stifter af NETVÆRKET
netvaerkskonsulent.dk