Vores værdigrundlag

Samspillet mellem friluftsliv, pædagogik og vores værdigrundlag er fundamentet i Viild og er med til at opnå en bedre viden samt skabe et naturligt læringsmiljø i det fri.

vi værner om vores værdigrundlag, som består af 3 key words:

Autenticitet
Vi tilstræber at vi er æstetisk i vores personlige udtryk- som signalerer seriøsitet, og professionalisme. Vi bruger naturens ting og redskaber.

Vi vil til en enhver tid gå til en opgave med åbne øjne og åbent sind- Vi vil til en hver tid overholde gældende regler for brug af naturen Vi vil tilstræbe at vi til enhver tid fremstår så naturlige og åbne som muligt.

Ligeværdighed 
Vi er til en hver tid åbne og modtagelige for input, forslag og ideer.
Et fastlagt program kan altid ændres, hvis en ide viser sig bedre.


Rummelighed 
Ved rummelighed- tænker vi at vi rummer alle uanset udfordringer og handicap- historie- etniske grupper- de sociale befolkningsgrupper både psykisk, fysisk og sociale udfordringer.


Hos Viild, rummer vi alle uanset baggrund

Derudover har vi en filosofi om, at det skal være sjovt at være i naturen, for det er med det gode humør, at vi skaber de gode naturoplevelser.
Vi ved alle, hvor fredfyldt det er at sidde og kigge ind i et bål eller hvor herligt det er at høre fuglene synge, samt hvor skønt det er at gå en tur i skoven. Det er derfor Viilds fornemmeste opgave at tage deltagerne i hånden og sammen skabe de gode naturoplevelser.

Hvis du vil gøre noget godt for dine børn, din institution, dine venner, dine ansatte eller måske for dig selv så kontakt Viild, så vil vi skræddersy en personlig og uforglemmelig naturoplevelse til dig/jer.  

Sammen gør vi Danmark mere naturlig.